Fälgar i Odensbacken

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Odensbacken - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Odensbacken. Om du befinner dig i eller i närheten av Odensbacken och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Odensbacken. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Odensbacken.
Annons:

Fälgar i Odensbacken

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Odensbacken.

Autoexperten
Fanérvägen 3
715 31 Odensbacken

Annons:

Begagnade fälgar i Odensbacken

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Odensbacken. För att ta reda på vilka däckföretag i Odensbacken som eventuellt säljer begagnade fälgar i Odensbacken rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Odensbacken

I Odensbacken fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Odensbacken.

Odensbacken är en tätort i Örebro kommun. Odensbacken ligger mellan riksväg 52 och Kvismare kanal cirka 25 km öster om Örebro. Det finns mindre industri med maskintillverkning.

Yta: 146,76 hektar
Invånarantal: 1374, år 2010

Här kan du också läsa mer om Odensbacken om du vill veta mer om Odensbacken som inte handlar om fälgar.

I Odensbacken fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Odensbacken som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Örebro.
Annons: