Fälgar i Östansjö

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Östansjö - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Östansjö. Om du befinner dig i eller i närheten av Östansjö och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Östansjö. Sammanlagt finns det 2 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Östansjö.
Annons:

Fälgar i Östansjö

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Östansjö.

Bjp Race AB
Harkranketorp 103
694 93 östansjö


Sk Däck
Ybby 151
694 93 östansjö

Annons:

Begagnade fälgar i Östansjö

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Östansjö. För att ta reda på vilka däckföretag i Östansjö som eventuellt säljer begagnade fälgar i Östansjö rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Östansjö

I Östansjö fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Östansjö.

Östansjö är en tätort i Hallsbergs kommun. Östansjö är ett villasamhälle med ett fåtal små arbetsplatser. Ett stort antal föreningar finns i Östansjö, bland annat en frikyrkoförsamling, föräldraförening och idrottsförening.

Yta: 139,35 hektar
Invånarantal: 868, år 2010

Här kan du också läsa mer om Östansjö om du vill veta mer om Östansjö som inte handlar om fälgar.

I Östansjö fann vi totalt 2 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Östansjö som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Örebro.
Annons: