Fälgar i Storå

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Storå - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Storå. Om du befinner dig i eller i närheten av Storå och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Storå. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Storå.
Annons:

Fälgar i Storå

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Storå.

Ledin Motor Sport
Ingelshyttan Källtorp 169
711 97 STORÅ

Annons:

Begagnade fälgar i Storå

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Storå. För att ta reda på vilka däckföretag i Storå som eventuellt säljer begagnade fälgar i Storå rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Storå

I Storå fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Storå.

Storå är en tätort i den norra delen av Lindesbergs kommun, belägen vid Råsvalens norra strand och omfattande Guldsmedshyttan som länge var ortens postadress. Genom orten rinner Storån och Länsväg 871 går genom hela orten, ända upp till Ramsberg där vägen delas.

Yta: 612,81 hektar
Invånarantal: 1933, år 2010

Här kan du också läsa mer om Storå om du vill veta mer om Storå som inte handlar om fälgar.

I Storå fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Storå som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Örebro.
Annons: