Fälgar i Vintrosa

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Vintrosa - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Vintrosa. Om du befinner dig i eller i närheten av Vintrosa och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Vintrosa. Sammanlagt finns det 2 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Vintrosa.
Annons:

Fälgar i Vintrosa

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Vintrosa.

Tuvans Bil & Däck
Holmstorp 673
719 92 Vintrosa


Lanna Gummiverkstad AB
Korsg. 8
719 93 VINTROSA

Annons:

Begagnade fälgar i Vintrosa

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Vintrosa. För att ta reda på vilka däckföretag i Vintrosa som eventuellt säljer begagnade fälgar i Vintrosa rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Vintrosa

I Vintrosa fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Vintrosa.

Vintrosa är en tätort i Örebro kommun och kyrkbyn i Vintrosa socken belägen cirka 1,5 mil väster om Örebro. I Vintrosa finns bland annat en F-6 skola, en deltidsbrandstation, ICA, en pizzeria samt flera kyrkor tillhöriga olika samfund.

Yta: 162,70 hektar
Invånarantal: 1343, år 2010

Här kan du också läsa mer om Vintrosa om du vill veta mer om Vintrosa som inte handlar om fälgar.

I Vintrosa fann vi totalt 2 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Vintrosa som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Örebro.
Annons: