Fälgar i Vretstorp

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Vretstorp - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Vretstorp. Om du befinner dig i eller i närheten av Vretstorp och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Vretstorp. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Vretstorp.
Annons:

Fälgar i Vretstorp

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Vretstorp.

Rallydelar i Vretstorp AB
Askersundsvägen 67
694 50 Vretstorp

Annons:

Begagnade fälgar i Vretstorp

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Vretstorp. För att ta reda på vilka däckföretag i Vretstorp som eventuellt säljer begagnade fälgar i Vretstorp rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Vretstorp

I Vretstorp fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Vretstorp.

Vretstorp är en tätort som ligger i västra delen av Hallsbergs kommun. I Vretstorp finns skolan Fredriksberg (klass 1-6 och förskola+dagis med flera avdelningar) har både fri-idrottsanläggning och spontanlekplats i närheten. Här finns också norra Europas enda magiska teater och Vretstorps folkets park.

Yta: 183,21 hektar
Invånarantal: 842, år 2010

Här kan du också läsa mer om Vretstorp om du vill veta mer om Vretstorp som inte handlar om fälgar.

I Vretstorp fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Vretstorp som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Örebro.
Annons: