Fälgar i Åtvidaberg

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Åtvidaberg - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Åtvidaberg. Om du befinner dig i eller i närheten av Åtvidaberg och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Åtvidaberg. Sammanlagt finns det 3 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Åtvidaberg.
Annons:

Fälgar i Åtvidaberg

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Åtvidaberg.

Åtvidabergs Vulk AB/Däckpartner
Prästängsv. 9
597 30 åtvidaberg


Rolands Däck & Biltillbehör AB
Bäckg. 12
597 53 ÅTVIDABERG


Tage Rejmes I Linköping Bil AB
Prästängsv. 1
597 30 åtvidaberg

Annons:

Begagnade fälgar i Åtvidaberg

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Åtvidaberg. För att ta reda på vilka däckföretag i Åtvidaberg som eventuellt säljer begagnade fälgar i Åtvidaberg rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Åtvidaberg

I Åtvidaberg fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Åtvidaberg.

Åtvidaberg, lokalt även Åtvid, är en tätort och centralort i Åtvidabergs kommun i Östergötlands län. Gruvföretaget Beowulf Mining har en licens att bryta i Bersbo och Mormor som täcker 225km2.

Yta: 542,03 hektar
Invånarantal: 6859, år 2010

Här kan du också läsa mer om Åtvidaberg om du vill veta mer om Åtvidaberg som inte handlar om fälgar.

I Åtvidaberg fann vi totalt 3 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Åtvidaberg som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Östergötland.
Annons: