Fälgar i Borensberg

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Borensberg - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Borensberg. Om du befinner dig i eller i närheten av Borensberg och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Borensberg. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Borensberg.
Annons:

Fälgar i Borensberg

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Borensberg.

Fordonsservice AB/Däckpartner
Erstorpsv. 2
590 29 Borensberg

Annons:

Begagnade fälgar i Borensberg

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Borensberg. För att ta reda på vilka däckföretag i Borensberg som eventuellt säljer begagnade fälgar i Borensberg rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Borensberg

I Borensberg fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Borensberg.

Borensberg är en tätort i Motala kommun, Östergötlands län och ligger 18 km öster om Motala nära sjön Boren. Borensberg är en handels-, turist- och industriort med bland annat tillverkning av plastprodukter (Arla Plast). Norr om samhället finns den militära förläggningsorten Kvarn.

Yta: 240,25 hektar
Invånarantal: 2886, år 2010

Här kan du också läsa mer om Borensberg om du vill veta mer om Borensberg som inte handlar om fälgar.

I Borensberg fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Borensberg som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Östergötland.
Annons: