Fälgar i Boxholm

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Boxholm - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Boxholm. Om du befinner dig i eller i närheten av Boxholm och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Boxholm. Sammanlagt finns det 2 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Boxholm.
Annons:

Fälgar i Boxholm

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Boxholm.

Mekonomen Bilverkstad Boxholm
Parkgatan 7
590 11 BOXHOLM


Däckteam
Järng. 2
590 13 BOXHOLM

Annons:

Begagnade fälgar i Boxholm

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Boxholm. För att ta reda på vilka däckföretag i Boxholm som eventuellt säljer begagnade fälgar i Boxholm rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Boxholm

I Boxholm fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Boxholm.

Boxholm är en tätort och centralort i Boxholms kommun, Östergötlands län. Orten är en gammal bruksort belägen vid Svartån och Södra stambanan och delar postnummer (590) med grannorten Kisa.

Yta: 439,43 hektar
Invånarantal: 3194, år 2010

Här kan du också läsa mer om Boxholm om du vill veta mer om Boxholm som inte handlar om fälgar.

I Boxholm fann vi totalt 2 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Boxholm som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Östergötland.
Annons: