Fälgar i Finspång

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Finspång - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Finspång. Om du befinner dig i eller i närheten av Finspång och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Finspång. Sammanlagt finns det 6 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Finspång.
Annons:

Fälgar i Finspång

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Finspång.

Finspångs Bilskrot
Västralundsv. 5
612 44 Finspång


Gre-Gabs Däck AB
Skäggebyv. 38
612 44 Finspång


G-Sons Gummi AB/Däckpartner
Leverstorpsv. 4
612 44 Finspång


Roger Persson Bil AB
Skäggebyv. 52
612 44 Finspång


Tage Rejmes I Norrköping Bil AB
Norrköpingsv. 28
612 44 Finspång


Lasses Däck & Motor AB
Linköpingsv. 94
612 93 Finspång

Annons:

Begagnade fälgar i Finspång

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Finspång. För att ta reda på vilka däckföretag i Finspång som eventuellt säljer begagnade fälgar i Finspång rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Finspång

I Finspång fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Finspång.

Finspång är en tätort i Östergötland och centralort i Finspångs kommun, Östergötlands län. Finspång är en gammal bruksort med flera större industrier bland andra Siemens Industrial Turbomachinery AB (tillhör Siemens-koncernen), Aurubis, SAPA och SSAB.

Yta: 818,15 hektar
Invånarantal: 12440, år 2010

Här kan du också läsa mer om Finspång om du vill veta mer om Finspång som inte handlar om fälgar.

I Finspång fann vi totalt 6 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Finspång som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Östergötland.
Annons: