Fälgar i Kisa

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Kisa - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Kisa. Om du befinner dig i eller i närheten av Kisa och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Kisa. Sammanlagt finns det 3 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Kisa.
Annons:

Fälgar i Kisa

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Kisa.

Däckservice i Kinda AB, Däckteam
Vimmerbyv. 6 B
590 39 Kisa


Däckteam
Vimmerbyv. 6 B
590 39 Kisa


Forslunds Gummi
Tegelbruksv. 2
590 39 Kisa

Annons:

Begagnade fälgar i Kisa

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Kisa. För att ta reda på vilka däckföretag i Kisa som eventuellt säljer begagnade fälgar i Kisa rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Kisa

I Kisa fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Kisa.

Kisa är en tätort i Östergötland samt centralort i Kinda kommun, Östergötlands län. Orten ligger där Kisaån flyter ihop med Lillån och rinner ut i Kisasjön. I Kisa finns industrier som Kinda Sågen, Swedish Tissue (tidigare Forså pappersbruk), BTT plåt och Finess AB.

Yta: 402,69 hektar
Invånarantal: 3687, år 2010

Här kan du också läsa mer om Kisa om du vill veta mer om Kisa som inte handlar om fälgar.

I Kisa fann vi totalt 3 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Kisa som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Östergötland.
Annons: