Fälgar i Linghem

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Linghem - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Linghem. Om du befinner dig i eller i närheten av Linghem och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Linghem. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Linghem.
Annons:

Fälgar i Linghem

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Linghem.

Däck & Fälg i Linghem AB
Himnav. 148
585 65 LINGHEM

Annons:

Begagnade fälgar i Linghem

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Linghem. För att ta reda på vilka däckföretag i Linghem som eventuellt säljer begagnade fälgar i Linghem rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Linghem

I Linghem fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Linghem.

Linghem är en tätort i Linköpings kommun, Östergötland. Linghem ligger 10 km öster om Linköping. Orten passeras av Länsväg E 796 och Södra stambanan. De största arbetsplatserna är servicehuset med grannskapshus, Linghemsskolan (högstadium) och Himnaskolan (låg/mellanstadium).

Yta: 174,62 hektar
Invånarantal: 2804, år 2010

Här kan du också läsa mer om Linghem om du vill veta mer om Linghem som inte handlar om fälgar.

I Linghem fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Linghem som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Östergötland.
Annons: