Fälgar i Linköping

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Linköping - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Linköping. Om du befinner dig i eller i närheten av Linköping och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Linköping. Sammanlagt finns det 4 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Linköping.
Annons:

Fälgar i Linköping

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Linköping.

Ronnys Däck och Fälg
Harstenag. 13
582 78 LINKÖPING


Gummiverkstan Bankekind AB
Ljungsborg 6
585 93 LINKÖPING


Däckteam Linköping
Gillbergagatan 43
582 73 Linköping


Hackefors Bil AB
Låskolvsgatan
589 41 Linköping

Annons:

Begagnade fälgar i Linköping

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Linköping. För att ta reda på vilka däckföretag i Linköping som eventuellt säljer begagnade fälgar i Linköping rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Linköping

I Linköping fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Linköping.

Linköping är en tätort i Östergötland samt centralort i Linköpings kommun, residensstad i Östergötlands län och stiftsstad för Linköpings stift, belägen på Östgötaslätten, strax söder om Stångåns utlopp i Roxen mitt i landskapet och länet. Linköping är också en universitetsstad med Linköpings universitet grundat 1975.

Yta: 42,16 km2
Invånarantal: 104232, år 2010

Här kan du också läsa mer om Linköping om du vill veta mer om Linköping som inte handlar om fälgar.

I Linköping fann vi totalt 4 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Linköping som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Östergötland.
Annons: