Fälgar i Mantorp

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Mantorp - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Mantorp. Om du befinner dig i eller i närheten av Mantorp och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Mantorp. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Mantorp.
Annons:

Fälgar i Mantorp

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Mantorp.

Mantorps Däckservice AB
Mantorp
590 18 Mantorp

Annons:

Begagnade fälgar i Mantorp

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Mantorp. För att ta reda på vilka däckföretag i Mantorp som eventuellt säljer begagnade fälgar i Mantorp rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Mantorp

I Mantorp fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Mantorp.

Mantorp är en tätort i Mjölby kommun som har drygt 4 000 invånare. Orten är ett villasamhälle som ligger drygt en mil från Mjölby samt 2,5 mil från Linköping. Mantorp är beläget vid motorvägen E4:an samt järnvägens stambana. Östgötapendeln stannar i Mantorp och via denna går att ta sig till bl.a. Norrköping, Linköping, Motala och Tranås.

Yta: 334,83 hektar
Invånarantal: 3671, år 2010

Här kan du också läsa mer om Mantorp om du vill veta mer om Mantorp som inte handlar om fälgar.

I Mantorp fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Mantorp som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Östergötland.
Annons: