Fälgar i Mjölby

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Mjölby - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Mjölby. Om du befinner dig i eller i närheten av Mjölby och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Mjölby. Sammanlagt finns det 5 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Mjölby.
Annons:

Fälgar i Mjölby

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Mjölby.

Däck & Bilcenter i Mjölby AB
Hargsv. 82
595 54 MJÖLBY


Delman Bildetaljer AB
Kungsvägen 7
595 51 Mjölby


Aspemars Däck & Bilservice AB/Däckpartner
Hulje Hagalund
595 94 MJÖLBY


Stefans Däckservice
Kummelby Rosenlund 1
595 93 Mjölby


Hällvalls Bil & El AB
Svängg. 10
595 35 Mjölby

Annons:

Begagnade fälgar i Mjölby

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Mjölby. För att ta reda på vilka däckföretag i Mjölby som eventuellt säljer begagnade fälgar i Mjölby rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Mjölby

I Mjölby fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Mjölby.

Mjölby är en tätort i Östergötland samt centralort i Mjölby kommun, Östergötlands län. Bland Mjölbys största arbetsgivare idag återfinns företaget Toyota Material Handling (tidigare BT Group), som på orten tillverkar olika typer av eldrivna truckar, samt Väderstad AB, beläget i Väderstad snart utanför Mjölby, som tillverkar lantbruksmaskiner.

Yta: 845,49 hektar
Invånarantal: 12245, år 2010

Här kan du också läsa mer om Mjölby om du vill veta mer om Mjölby som inte handlar om fälgar.

I Mjölby fann vi totalt 5 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Mjölby som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Östergötland.
Annons: