Fälgar i Motala

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Motala - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Motala. Om du befinner dig i eller i närheten av Motala och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Motala. Sammanlagt finns det 4 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Motala.
Annons:

Fälgar i Motala

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Motala.

Tälle Bil, Däck & Släpservice AB
Vadstenavägen 14
591 37 MOTALA


Euromaster
Dynamov. 4
591 61 Motala


Däckexperten I Motala AB
Saturnusg. 1
591 32 Motala


Mjölby Gummiverkstad
Dynamov. 4
591 61 Motala

Annons:

Begagnade fälgar i Motala

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Motala. För att ta reda på vilka däckföretag i Motala som eventuellt säljer begagnade fälgar i Motala rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Motala

I Motala fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Motala.

Motala är en tätort i Östergötland samt centralort i Motala kommun i Östergötlands län. Staden ligger vid Göta kanal och Motala ström mellan sjöarna Vättern och Boren, och är Östergötlands tredje största stad.

Yta: 1 928,62 hektar
Invånarantal: 29823, år 2010

Här kan du också läsa mer om Motala om du vill veta mer om Motala som inte handlar om fälgar.

I Motala fann vi totalt 4 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Motala som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Östergötland.
Annons: