Fälgar i Rimforsa

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Rimforsa - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Rimforsa. Om du befinner dig i eller i närheten av Rimforsa och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Rimforsa. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Rimforsa.
Annons:

Fälgar i Rimforsa

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Rimforsa.

Däck Bil & Maskin
Industriv. 16
590 44 RIMFORSA

Annons:

Begagnade fälgar i Rimforsa

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Rimforsa. För att ta reda på vilka däckföretag i Rimforsa som eventuellt säljer begagnade fälgar i Rimforsa rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Rimforsa

I Rimforsa fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Rimforsa.

Rimforsa är en tätort i Kinda kommun i Östergötland. Rimforsa ligger vid Kinda kanal mellan sjöarna Järnlunden och Åsunden. Järnvägen Linköping-Hultsfred/Kalmar och Riksväg 34 går igenom samhället.

Yta: 212,57 hektar
Invånarantal: 2238, år 2010

Här kan du också läsa mer om Rimforsa om du vill veta mer om Rimforsa som inte handlar om fälgar.

I Rimforsa fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Rimforsa som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Östergötland.
Annons: