Fälgar i Skänninge

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Skänninge - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Skänninge. Om du befinner dig i eller i närheten av Skänninge och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Skänninge. Sammanlagt finns det 4 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Skänninge.
Annons:

Fälgar i Skänninge

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Skänninge.

Bil-Brodd AB
Borgmästaregatan 14
596 34 Skänninge


Däckteam / Däckcentralen
Verkstadsvägen 6
596 34 SKÄNNINGE


Däckarna
Verkstadsv. 6
596 34 SKÄNNINGE


Däckcentralen
Verkstadsv. 6
596 93 Skänninge

Annons:

Begagnade fälgar i Skänninge

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Skänninge. För att ta reda på vilka däckföretag i Skänninge som eventuellt säljer begagnade fälgar i Skänninge rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Skänninge

I Skänninge fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Skänninge.

Skänninge är en tätort belägen norr om Mjölby i Mjölby kommun i Östergötlands län. Den är en av Sveriges äldsta städer och har drygt 3 000 invånare. Varje år i augusti arrangeras marknaden Skänninge marken, en tradition som är över tusen år gammal.

Yta: 276,04 hektar
Invånarantal: 3140, år 2010

Här kan du också läsa mer om Skänninge om du vill veta mer om Skänninge som inte handlar om fälgar.

I Skänninge fann vi totalt 4 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Skänninge som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Östergötland.
Annons: