Fälgar i Söderköping

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Söderköping - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Söderköping. Om du befinner dig i eller i närheten av Söderköping och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Söderköping. Sammanlagt finns det 4 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Söderköping.
Annons:

Fälgar i Söderköping

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Söderköping.

Däckteam
Norrköpingsv. 5
614 34 SÖDERKÖPING


Gruvdalens Däck & Allservice
Hösterum Gruvdalen
614 90 SÖDERKÖPING


Bilexperterna I Söderköping, AB
Norrköpingsv. 7
614 34 SÖDERKÖPING


Tage Rejmes I Norrköping Bil AB
Margaretag. 31
614 31 Söderköping

Annons:

Begagnade fälgar i Söderköping

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Söderköping. För att ta reda på vilka däckföretag i Söderköping som eventuellt säljer begagnade fälgar i Söderköping rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Söderköping

I Söderköping fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Söderköping.

Söderköping är en tätort i Östergötland samt centralort i Söderköpings kommun i Östergötlands län. Stadskärnan har i stort sett bevarat medeltida gatunät, och delar av staden har en äldre samlad småstadsarkitektur i trä. Under marken finns upp till tre meter tjocka lager med lämningar av medeltidsbebyggelsen.

Yta: 402,38 hektar
Invånarantal: 6992, år 2010

Här kan du också läsa mer om Söderköping om du vill veta mer om Söderköping som inte handlar om fälgar.

I Söderköping fann vi totalt 4 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Söderköping som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Östergötland.
Annons: