Fälgar i Valdemarsvik

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Valdemarsvik - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Valdemarsvik. Om du befinner dig i eller i närheten av Valdemarsvik och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Valdemarsvik. Sammanlagt finns det 3 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Valdemarsvik.
Annons:

Fälgar i Valdemarsvik

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Valdemarsvik.

Uffes Däck
Fastebo Nygärdet
615 95 VALDEMARSVIK


Tage Rejmes I Norrköping Bil AB
Vammarg. 4
615 32 Valdemarsvik


Stefans Bil & Däck
Älgerum Åhult 1
615 94 Valdemarsvik

Annons:

Begagnade fälgar i Valdemarsvik

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Valdemarsvik. För att ta reda på vilka däckföretag i Valdemarsvik som eventuellt säljer begagnade fälgar i Valdemarsvik rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Valdemarsvik

I Valdemarsvik fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Valdemarsvik.

Valdemarsvik är en tätort i Östergötlands län samt centralort i Valdemarsviks kommun. Större delen av tätorten är belägen i Östergötland, en mindre del i Småland. Sommartid förvandlas orten till en turiststad med många båtåkande besökare här och i närbelägna Gryts skärgård.

Yta: 288,95 hektar
Invånarantal: 2772, år 2010

Här kan du också läsa mer om Valdemarsvik om du vill veta mer om Valdemarsvik som inte handlar om fälgar.

I Valdemarsvik fann vi totalt 3 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Valdemarsvik som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Östergötland.
Annons: