Fälgar i Åhus

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Åhus - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Åhus. Om du befinner dig i eller i närheten av Åhus och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Åhus. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Åhus.
Annons:

Fälgar i Åhus

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Åhus.

Vianor
Sandvaktareg. 24
296 35 ÅHUS

Annons:

Begagnade fälgar i Åhus

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Åhus. För att ta reda på vilka däckföretag i Åhus som eventuellt säljer begagnade fälgar i Åhus rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Åhus

I Åhus fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Åhus.

Åhus är en tätort i Kristianstads kommun i Skåne län, belägen vid Helge åns norra utlopp i Hanöbukten. Åhus har 9 423 åretruntboende (2010)[1] och en betydande sommarpopulation. Varje år ordnas Åhus Beachhandboll Festival och Åhus Beach Soccer som lockar många spelare och besökare.

Yta: 963,09 hektar
Invånarantal: 9423, år 2010

Här kan du också läsa mer om Åhus om du vill veta mer om Åhus som inte handlar om fälgar.

I Åhus fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Åhus som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Skåne.
Annons: