Fälgar i Asmundtorp

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Asmundtorp - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Asmundtorp. Om du befinner dig i eller i närheten av Asmundtorp och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Asmundtorp. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Asmundtorp.
Annons:

Fälgar i Asmundtorp

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Asmundtorp.

Molway Däck & Fälg AB
Verktygsv. 16
261 75 Asmundtorp

Annons:

Begagnade fälgar i Asmundtorp

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Asmundtorp. För att ta reda på vilka däckföretag i Asmundtorp som eventuellt säljer begagnade fälgar i Asmundtorp rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Asmundtorp

I Asmundtorp fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Asmundtorp.

Asmundtorp (uttalas ass-munntårp) är en tätort i Landskrona kommun och kyrkby i Asmundtorps socken i Skåne och ligger cirka 8 kilometer öster om Landskrona. Kyrkan, som invigdes 1897, är i Eslövsgotik och tornet är 66 meter högt. Byns lokala idrottsförening, Asmundtorps IF, har ett fotbollslag i division 4.

Yta: 100,15 hektar
Invånarantal: 1562, år 2010

Här kan du också läsa mer om Asmundtorp om du vill veta mer om Asmundtorp som inte handlar om fälgar.

I Asmundtorp fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Asmundtorp som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Skåne.
Annons: