Fälgar i Åstorp

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Åstorp - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Åstorp. Om du befinner dig i eller i närheten av Åstorp och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Åstorp. Sammanlagt finns det 2 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Åstorp.
Annons:

Fälgar i Åstorp

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Åstorp.

Däckteam
Gjestvangsg. 1
265 33 ÅSTORP


Gummiverkstan i Åstorp AB
S. Vallg. 2
265 31 ÅSTORP

Annons:

Begagnade fälgar i Åstorp

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Åstorp. För att ta reda på vilka däckföretag i Åstorp som eventuellt säljer begagnade fälgar i Åstorp rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Åstorp

I Åstorp fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Åstorp.

Åstorp är en tätort i nordvästra Skåne, till största delen belägen i Åstorps kommun men även inkluderande en liten del av Ängelholms kommun. Åstorpsdelen av tätorten utgör centralort i Åstorps kommun. Åstorp är beläget vid Söderåsens västra sluttning nära den viktiga motorvägen på E4:an.

Yta: 712,32 hektar
Invånarantal: 9488, år 2010

Här kan du också läsa mer om Åstorp om du vill veta mer om Åstorp som inte handlar om fälgar.

I Åstorp fann vi totalt 2 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Åstorp som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Skåne.
Annons: