Fälgar i Båstad

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Båstad - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Båstad. Om du befinner dig i eller i närheten av Båstad och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Båstad. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Båstad.
Annons:

Fälgar i Båstad

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Båstad.

HB Fladalts Bildemontering
Köpmansg. 90
269 31 BÅSTAD

Annons:

Begagnade fälgar i Båstad

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Båstad. För att ta reda på vilka däckföretag i Båstad som eventuellt säljer begagnade fälgar i Båstad rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Båstad

I Båstad fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Båstad.

Båstad är en tätort och centralort i Båstads kommun, Skåne län. Båstad är den största orten på Bjärehalvön och har station på Västkustbanan. Orten ligger vid Hallandsås. Huvuddelen av tätorten ligger i Båstads socken i landskapet Skåne, men de östra delarna Hemmeslövsstrand och Eskilstorpsstrand tillhör Östra Karups socken i Halland.

Yta: 626,62 hektar
Invånarantal: 4961, år 2010

Här kan du också läsa mer om Båstad om du vill veta mer om Båstad som inte handlar om fälgar.

I Båstad fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Båstad som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Skåne.
Annons: