Fälgar i Billeberga

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Billeberga - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Billeberga. Om du befinner dig i eller i närheten av Billeberga och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Billeberga. Sammanlagt finns det 2 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Billeberga.
Annons:

Fälgar i Billeberga

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Billeberga.

Billeberga Bildemontering AB
Fabriksvägen 8
268 73 BILLEBERGA


British Sport Car Centre AB
Värmö 5680
268 73 BILLEBERGA

Annons:

Begagnade fälgar i Billeberga

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Billeberga. För att ta reda på vilka däckföretag i Billeberga som eventuellt säljer begagnade fälgar i Billeberga rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Billeberga

I Billeberga fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Billeberga.

Billeberga är en tätort i Svalövs kommun och kyrkby i Billeberga socken i Skåne. I Billeberga ligger Billeberga kyrka. Det finns två handelsträdgårdar här, K.G. Hanssons Handelsträdgård AB och Ahls Handelsträdgård.

Yta: 106,13 hektar
Invånarantal: 987, år 2010

Här kan du också läsa mer om Billeberga om du vill veta mer om Billeberga som inte handlar om fälgar.

I Billeberga fann vi totalt 2 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Billeberga som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Skåne.
Annons: