Fälgar i Billesholm

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Billesholm - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Billesholm. Om du befinner dig i eller i närheten av Billesholm och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Billesholm. Sammanlagt finns det 4 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Billesholm.
Annons:

Fälgar i Billesholm

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Billesholm.

Autoshopen i Billesholm
Böketoftav. 85
267 74 BILLESHOLM


Lindells Bil
Fiberg. 3
267 73 Billesholm


Rask & Björck Bil AB
Östervångsv. 12
267 72 BILLESHOLM


Hjulmarknaden I Helsingborg
Centralg. 7
267 73 Billesholm

Annons:

Begagnade fälgar i Billesholm

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Billesholm. För att ta reda på vilka däckföretag i Billesholm som eventuellt säljer begagnade fälgar i Billesholm rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Billesholm

I Billesholm fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Billesholm.

Billesholm är en tätort i Bjuvs kommun i Skåne län. Förutom gruvindustrin som varit dominerande på denna ort, har det under åren även funnits annan verksamhet. Från 1888 fanns ett tegelbruk på det område där Isover finns i dag. Tegelbruket låg strax söder om gruvschaktet Kapten Berg. Detta bruk lades ner efter en brand 1912.

Yta: 290,72 hektar
Invånarantal: 2910, år 2010

Här kan du också läsa mer om Billesholm om du vill veta mer om Billesholm som inte handlar om fälgar.

I Billesholm fann vi totalt 4 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Billesholm som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Skåne.
Annons: