Fälgar i Bjärnum

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Bjärnum - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Bjärnum. Om du befinner dig i eller i närheten av Bjärnum och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Bjärnum. Sammanlagt finns det 3 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Bjärnum.
Annons:

Fälgar i Bjärnum

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Bjärnum.

Jr:s Bil & Maskin AB
Boställsg. 15
280 20 BJÄRNUM


Norbergs Bil AB, Sten
Mala 3306
280 20 BJÄRNUM


Bjärnums Däckcenter
Hageg. 16
280 20 BJÄRNUM

Annons:

Begagnade fälgar i Bjärnum

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Bjärnum. För att ta reda på vilka däckföretag i Bjärnum som eventuellt säljer begagnade fälgar i Bjärnum rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Bjärnum

I Bjärnum fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Bjärnum.

Bjärnum är en tätort i Hässleholms kommun i Skåne län. I västra delen av tätorten ligger Norra Åkarps kyrka i Norra Åkarp, kyrkby i Norra Åkarps socken. Bjärnum är omgivet av bokskogar och Bjärlångensjöarna, Möllerödsjö och Dalsjön. Bjärnum har ett landsortsmuseum, bibliotek, blomsteraffäre, fiskaffär, konditori, blomaffär...

Yta: 363,80 hektar
Invånarantal: 2674, år 2010

Här kan du också läsa mer om Bjärnum om du vill veta mer om Bjärnum som inte handlar om fälgar.

I Bjärnum fann vi totalt 3 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Bjärnum som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Skåne.
Annons: