Fälgar i Bjuv

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Bjuv - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Bjuv. Om du befinner dig i eller i närheten av Bjuv och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Bjuv. Sammanlagt finns det 5 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Bjuv.
Annons:

Fälgar i Bjuv

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Bjuv.

Hasanovs Bilskrot
Stationsv. 5
267 90 BJUV


Däck Krengaren i Bjuv
Bjuvsv. 10
267 90 BJUV


107andäckservice
Ekebrov. 18
267 90 BJUV


DC Däck
Granitg. 2
267 35 Bjuv


Rapid Dragmontering
Kvartsgatan 2
267 35 Bjuv

Annons:

Begagnade fälgar i Bjuv

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Bjuv. För att ta reda på vilka däckföretag i Bjuv som eventuellt säljer begagnade fälgar i Bjuv rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Bjuv

I Bjuv fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Bjuv.

Bjuv är en tätort och centralort i Bjuvs kommun i Skåne län. Bjuv ligger öster om Helsingborg. I Bjuv finns Bjuvs kyrka samt butiker, tandläkare/tandhygienist, restauranger, pensionat och kaféer. Samhället växte snabbt under sent 1800-tal som en gruvort. Den sista kolgruvan i Bjuv stängdes 1981. I dag är kommunens gruvmuseum inrymt här.

Yta: 544,23 hektar
Invånarantal: 6832, år 2010

Här kan du också läsa mer om Bjuv om du vill veta mer om Bjuv som inte handlar om fälgar.

I Bjuv fann vi totalt 5 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Bjuv som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Skåne.
Annons: