Fälgar i Blentarp

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Blentarp - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Blentarp. Om du befinner dig i eller i närheten av Blentarp och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Blentarp. Sammanlagt finns det 2 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Blentarp.
Annons:

Fälgar i Blentarp

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Blentarp.

M:S Däck i Blentarp
S. Prästav. 77 -14
275 64 Blentarp


AB Blentarps Vinimport
Sjöströms v. 5
275 61 BLENTARP

Annons:

Begagnade fälgar i Blentarp

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Blentarp. För att ta reda på vilka däckföretag i Blentarp som eventuellt säljer begagnade fälgar i Blentarp rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Blentarp

I Blentarp fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Blentarp.

Blentarp är en tätort i Sjöbo kommun och kyrkby i Blentarps socken i Skåne nära Romeleåsens sluttning. Blentarps kyrka med anor från 1100-talet har ett unikt runt, spetsigt torn från 1200-talet. I samhället finns även en mindre livsmedelsaffär som också är ombud för Posten, Apoteket och Systembolaget, ett bageri samt tre restauranger...

Yta: 121,22 hektar
Invånarantal: 1216, år 2010

Här kan du också läsa mer om Blentarp om du vill veta mer om Blentarp som inte handlar om fälgar.

I Blentarp fann vi totalt 2 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Blentarp som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Skåne.
Annons: