Fälgar i Bromölla

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Bromölla - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Bromölla. Om du befinner dig i eller i närheten av Bromölla och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Bromölla. Sammanlagt finns det 2 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Bromölla.
Annons:

Fälgar i Bromölla

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Bromölla.

Allmek Bromölla AB
Verkstadsg. 3
295 38 BROMÖLLA


Mekonomen
Tians v. 77
295 35 Bromölla

Annons:

Begagnade fälgar i Bromölla

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Bromölla. För att ta reda på vilka däckföretag i Bromölla som eventuellt säljer begagnade fälgar i Bromölla rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Bromölla

I Bromölla fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Bromölla.

Bromölla är en tätort och centralort i Bromölla kommun i Skåne län. Bromölla samhälle är ett typiskt brukssamhälle och har vuxit upp runt Iföverken. Samhället består dels av en stor villabebyggelse och en mindre del flerfamiljshus. Dessa är framförallt lokaliserade till den nuvarande järnvägsstationen.

Yta: 557,77 hektar
Invånarantal: 7595, år 2010

Här kan du också läsa mer om Bromölla om du vill veta mer om Bromölla som inte handlar om fälgar.

I Bromölla fann vi totalt 2 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Bromölla som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Skåne.
Annons: