Fälgar i Dalby

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Dalby - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Dalby. Om du befinner dig i eller i närheten av Dalby och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Dalby. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Dalby.
Annons:

Fälgar i Dalby

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Dalby.

La-Wi Motor-Bilcenter AB
Pumpv. 3
247 50 Dalby

Annons:

Begagnade fälgar i Dalby

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Dalby. För att ta reda på vilka däckföretag i Dalby som eventuellt säljer begagnade fälgar i Dalby rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Dalby

I Dalby fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Dalby.

Dalby är en tätort i Lunds kommun och kyrkby i Dalby socken i Skåne, belägen cirka 10 km ostsydost om Lund. På orten finns Dalby kyrka som är en av Nordens äldsta stenkyrkor. Dalby har gamla anor och har sedan hednatid utgjort en viktig mötesplats på Lundaslätten.

Yta: 329,40 hektar
Invånarantal: 5708, år 2010

Här kan du också läsa mer om Dalby om du vill veta mer om Dalby som inte handlar om fälgar.

I Dalby fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Dalby som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Skåne.
Annons: