Fälgar i Degeberga

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Degeberga - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Degeberga. Om du befinner dig i eller i närheten av Degeberga och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Degeberga. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Degeberga.
Annons:

Fälgar i Degeberga

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Degeberga.

Degeberga Skrot AB
Torskullev. 6
297 94 DEGEBERGA

Annons:

Begagnade fälgar i Degeberga

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Degeberga. För att ta reda på vilka däckföretag i Degeberga som eventuellt säljer begagnade fälgar i Degeberga rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Degeberga

I Degeberga fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Degeberga.

Degeberga är en tätort i Kristianstads kommun och kyrkby i Degeberga socken i Skåne. I Degeberga finns Degeberga kyrka, grundskola med högstadium och ett kommunalt äldreboende. Här finns även serviceinrättningar livsmedelsbutik, vårdcentral, och bank.

Yta: 174,68 hektar
Invånarantal: 1291, år 2010

Här kan du också läsa mer om Degeberga om du vill veta mer om Degeberga som inte handlar om fälgar.

I Degeberga fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Degeberga som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Skåne.
Annons: