Fälgar i Färlöv

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Färlöv - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Färlöv. Om du befinner dig i eller i närheten av Färlöv och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Färlöv. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Färlöv.
Annons:

Fälgar i Färlöv

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Färlöv.

HK Bilservice
Wrangels Allé 60 A
291 75 Färlöv

Annons:

Begagnade fälgar i Färlöv

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Färlöv. För att ta reda på vilka däckföretag i Färlöv som eventuellt säljer begagnade fälgar i Färlöv rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Färlöv

I Färlöv fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Färlöv.

Färlöv är en tätort i Kristianstads kommun och kyrkby i Färlövs socken i Skåne. Byn brändes av svenskarna den 6 februari 1612 och av danskarna den 31 juli 1678. Då brändes hela byn ned förutom Klockaregården. I Färlöv finns Färlövs kyrka, en livsmedelsbutik samt en pizzeria.

Yta: 91,50 hektar
Invånarantal: 1026, år 2010

Här kan du också läsa mer om Färlöv om du vill veta mer om Färlöv som inte handlar om fälgar.

I Färlöv fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Färlöv som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Skåne.
Annons: