Fälgar i Furulund

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Furulund - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Furulund. Om du befinner dig i eller i närheten av Furulund och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Furulund. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Furulund.
Annons:

Fälgar i Furulund

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Furulund.

Joes Garage AB
Märkesv. 3
244 66 FURULUND

Annons:

Begagnade fälgar i Furulund

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Furulund. För att ta reda på vilka däckföretag i Furulund som eventuellt säljer begagnade fälgar i Furulund rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Furulund

I Furulund fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Furulund.

Furulund är en tätort i Kävlinge kommun i Skåne län. Orten ligger till stora delar på södra sluttningen i Kävlingeåns sänka. Inom samhället finns för Lundaslätten relativt stora skogsdungar med främst tall, varifrån namnet antas komma. I sydöstra delen av tätorten ligger Lackalänga, kyrkby i Lackalänga socken med Lackalänga kyrka.

Yta: 279,68 hektar
Invånarantal: 4180, år 2010

Här kan du också läsa mer om Furulund om du vill veta mer om Furulund som inte handlar om fälgar.

I Furulund fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Furulund som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Skåne.
Annons: