Fälgar i Gärsnäs

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Gärsnäs - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Gärsnäs. Om du befinner dig i eller i närheten av Gärsnäs och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Gärsnäs. Sammanlagt finns det 2 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Gärsnäs.
Annons:

Fälgar i Gärsnäs

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Gärsnäs.

Österlenvulk AB/Däckpartner
Stiby 1221
272 96 GÄRSNÄS


Gärsnäs Däck & Mek
Malmöv. 54
272 61 GÄRSNÄS

Annons:

Begagnade fälgar i Gärsnäs

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Gärsnäs. För att ta reda på vilka däckföretag i Gärsnäs som eventuellt säljer begagnade fälgar i Gärsnäs rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Gärsnäs

I Gärsnäs fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Gärsnäs.

Gärsnäs är en tätort i Simrishamns kommun i Skåne län, på Österlen. I Gärsnäs by finns det en mellanstadieskola som färdigställdes år 1960. Arkitektens namn var Bror Thornberg och byggmästaren hette Adolf Jönsson. I Gärsnäs finns möbelindustrin Gärsnäs AB.

Yta: 98,99 hektar
Invånarantal: 1000, år 2010

Här kan du också läsa mer om Gärsnäs om du vill veta mer om Gärsnäs som inte handlar om fälgar.

I Gärsnäs fann vi totalt 2 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Gärsnäs som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Skåne.
Annons: