Fälgar i Glimåkra

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Glimåkra - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Glimåkra. Om du befinner dig i eller i närheten av Glimåkra och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Glimåkra. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Glimåkra.
Annons:

Fälgar i Glimåkra

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Glimåkra.

Glimåkra Bilservice O Motorsport
Storg. 1
280 64 GLIMÅKRA

Annons:

Begagnade fälgar i Glimåkra

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Glimåkra. För att ta reda på vilka däckföretag i Glimåkra som eventuellt säljer begagnade fälgar i Glimåkra rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Glimåkra

I Glimåkra fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Glimåkra.

Glimåkra är en tätort i Östra Göinge kommun i Skåne län. Glimåkra var och är kyrkbyn i Glimåkra socken och ingick efter kommunreformen 1862 i Glimåkra landskommun. Orten blev stationssamhälle vid Kristianstad-Immelns järnväg (KIJ), vilken 1886 förlängdes till Glimåkra.

Yta: 185,68 hektar
Invånarantal: 1386, år 2010

Här kan du också läsa mer om Glimåkra om du vill veta mer om Glimåkra som inte handlar om fälgar.

I Glimåkra fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Glimåkra som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Skåne.
Annons: