Fälgar i Harlösa

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Harlösa - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Harlösa. Om du befinner dig i eller i närheten av Harlösa och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Harlösa. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Harlösa.
Annons:

Fälgar i Harlösa

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Harlösa.

Jana Motors AB
Hunneberga 404
241 64 HARLÖSA

Annons:

Begagnade fälgar i Harlösa

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Harlösa. För att ta reda på vilka däckföretag i Harlösa som eventuellt säljer begagnade fälgar i Harlösa rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Harlösa

I Harlösa fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Harlösa.

Harlösa är en tätort i Eslövs kommun i Skåne, belägen ett par kilometer från Vombsjön. I Harlösa finns cementindustri och livsmedelsindustri med Harlösa Charkuterier. Tidigare fanns här Molinderska konservfabriken, i folkmun kallad mejeriet, som tillverkade kondenserad mjölk som såldes till fartyg världen över.

Yta: 77,91 hektar
Invånarantal: 763, år 2010

Här kan du också läsa mer om Harlösa om du vill veta mer om Harlösa som inte handlar om fälgar.

I Harlösa fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Harlösa som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Skåne.
Annons: