Fälgar i Höganäs

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Höganäs - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Höganäs. Om du befinner dig i eller i närheten av Höganäs och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Höganäs. Sammanlagt finns det 5 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Höganäs.
Annons:

Fälgar i Höganäs

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Höganäs.

JHR Däck
Brännerig. 33
263 57 Höganäs


Fredrik NelsonsS Däck
Finng. 18
263 38 HÖGANÄS


112:Ans Däck
Pottenborgsv. 20
263 57 Höganäs


Kullens Järn Maskin Och Bildemontering
Verkstadsg. 4
263 39 Höganäs


At Fordons Service
Minnesstensv. 99
263 91 Höganäs

Annons:

Begagnade fälgar i Höganäs

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Höganäs. För att ta reda på vilka däckföretag i Höganäs som eventuellt säljer begagnade fälgar i Höganäs rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Höganäs

I Höganäs fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Höganäs.

Höganäs är en tätort och centralort i Höganäs kommun i Skåne län. Ursprungligen är Höganäs ett fiskeläge kring vilket en gruvindustri utvecklades för brytning av kol och leror för tillverkning av eldfast keramik (Höganäskrus).

Yta: 884,62 hektar
Invånarantal: 14107, år 2010

Här kan du också läsa mer om Höganäs om du vill veta mer om Höganäs som inte handlar om fälgar.

I Höganäs fann vi totalt 5 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Höganäs som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Skåne.
Annons: