Fälgar i Höör

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Höör - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Höör. Om du befinner dig i eller i närheten av Höör och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Höör. Sammanlagt finns det 6 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Höör.
Annons:

Fälgar i Höör

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Höör.

First Stop Höör
Hörbyv. 70
243 34 Höör


Däckteam
Ringsjöv. 4
243 30 Höör


Blomqvist Bil & Däckservice i Höör AB
Hörbyv. 70
243 34 Höör


Mekonomen
Bruksv. 13
243 35 HÖÖR


Vulko Höör
Ringsjöv. 4
243 30 Höör


Cashman Bildelar AB
Veterinärg. 7
243 34 Höör

Annons:

Begagnade fälgar i Höör

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Höör. För att ta reda på vilka däckföretag i Höör som eventuellt säljer begagnade fälgar i Höör rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Höör

I Höör fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Höör.

Höör är en tätort och centralort i Höörs kommun i Skåne län. Näringslivet är varierat med bland annat verkstadsföretag, sågverk och butiker/stormarknad. Höörs mejeri byggdes 1893 och var i drift till 1973. Under 2007 revs mejeriet för att ge plats åt bostäder, 78 lägenheter, som stod inflyttningsklara sommaren 2009.

Yta: 611,75 hektar
Invånarantal: 7865, år 2010

Här kan du också läsa mer om Höör om du vill veta mer om Höör som inte handlar om fälgar.

I Höör fann vi totalt 6 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Höör som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Skåne.
Annons: