Fälgar i Jonstorp

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Jonstorp - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Jonstorp. Om du befinner dig i eller i närheten av Jonstorp och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Jonstorp. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Jonstorp.
Annons:

Fälgar i Jonstorp

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Jonstorp.

Kimblads Bil & Däck
Görslövs Byaväg 39-15
263 92 JONSTORP

Annons:

Begagnade fälgar i Jonstorp

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Jonstorp. För att ta reda på vilka däckföretag i Jonstorp som eventuellt säljer begagnade fälgar i Jonstorp rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Jonstorp

I Jonstorp fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Jonstorp.

Jonstorp är en tätort i Höganäs kommun och kyrkby i Jonstorps socken i nordvästra Skåne belägen vid Skäldervikens strand. Den nordöstra delen av Jonstorp räknades år 2000 av SCB som en separat småort, Jonstorp (nordöstra delen). I Jonstorp ligger Jonstorps kyrka, Tunneberga Gästgivaregård, samt STF Vandrarhem Jonstorp.

Yta: 147,48 ha
Invånarantal: 1880, år 2010

Här kan du också läsa mer om Jonstorp om du vill veta mer om Jonstorp som inte handlar om fälgar.

I Jonstorp fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Jonstorp som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Skåne.
Annons: