Fälgar i Kågeröd

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Kågeröd - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Kågeröd. Om du befinner dig i eller i närheten av Kågeröd och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Kågeröd. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Kågeröd.
Annons:

Fälgar i Kågeröd

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Kågeröd.

Johns MC-Service
Möllarp 3777
268 78 KÅGERÖD

Annons:

Begagnade fälgar i Kågeröd

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Kågeröd. För att ta reda på vilka däckföretag i Kågeröd som eventuellt säljer begagnade fälgar i Kågeröd rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Kågeröd

I Kågeröd fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Kågeröd.

Kågeröd är en tätort i Svalövs kommun och kyrkby i Kågeröds socken i Skåne. Kågeröd ligger cirka 10 km norr om Svalöv vid Söderåsens sydsluttning. Cirka 4 km öster om tätorten ligger Knutstorp, slottet där astronomen Tycho Brahe föddes. Mellan slottet och tätorten finns motorsportbanan Ring Knutstorp.

Yta: 161,12 hektar
Invånarantal: 1446, år 2010

Här kan du också läsa mer om Kågeröd om du vill veta mer om Kågeröd som inte handlar om fälgar.

I Kågeröd fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Kågeröd som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Skåne.
Annons: