Fälgar i Kävlinge

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Kävlinge - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Kävlinge. Om du befinner dig i eller i närheten av Kävlinge och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Kävlinge. Sammanlagt finns det 5 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Kävlinge.
Annons:

Fälgar i Kävlinge

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Kävlinge.

Södervidinge Däck & Mekaniska
Tingsv. 310
244 93 KÄVLINGE


Euromaster
Tostarpsv. 20
244 32 Kävlinge


GT Däckservice AB
Tostarpsv. 20
244 32 Kävlinge


Gummicentralen Hedin AB/Däckpartner
Bogesholmsv. 7
244 39 KÄVLINGE


Däcka Lasse
Högalidsv. 57 B
244 36 Kävlinge

Annons:

Begagnade fälgar i Kävlinge

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Kävlinge. För att ta reda på vilka däckföretag i Kävlinge som eventuellt säljer begagnade fälgar i Kävlinge rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Kävlinge

I Kävlinge fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Kävlinge.

Kävlinge är en tätort och centralort i Kävlinge kommun i Skåne län. Kävlinge tros ha vuxit upp som ett vadställe vid Kävlingeån, senare byggdes en bro på platsen mot Furulund. Flera kulturföreningar finns. Varav de nyare är Konstforum och Musikföreningen i Kävlinge. Folkets Park Kävlinge har varje sommar kulturarrangemang för tusentals gäster.

Yta: 468,47 hektar
Invånarantal: 9046, år 2010

Här kan du också läsa mer om Kävlinge om du vill veta mer om Kävlinge som inte handlar om fälgar.

I Kävlinge fann vi totalt 5 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Kävlinge som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Skåne.
Annons: