Fälgar i Klågerup

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Klågerup - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Klågerup. Om du befinner dig i eller i närheten av Klågerup och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Klågerup. Sammanlagt finns det 2 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Klågerup.
Annons:

Fälgar i Klågerup

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Klågerup.

Biltekno i Klågerup
Industriv. 15
233 76 KLÅGERUP


Håkans Däck & Underhåll
Grönfinksgränd 14
233 75 Klågerup

Annons:

Begagnade fälgar i Klågerup

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Klågerup. För att ta reda på vilka däckföretag i Klågerup som eventuellt säljer begagnade fälgar i Klågerup rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Klågerup

I Klågerup fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Klågerup.

Klågerup är en tätort i Hyby socken norra delen av Svedala kommun i Skåne län. Klågerup ligger vid länsväg 108 mellan Staffanstorp och Svedala. Öster om länsvägen ligger Klågerups slott. Ortens bebyggelse består av villor och radhus. I Klågerup finns livsmedelsbutik, bibliotek, pizzeria, idrottshallar och idrottsplatser samt en kiosk med thaikök.

Yta: 106,93 hektar
Invånarantal: 1904, år 2010

Här kan du också läsa mer om Klågerup om du vill veta mer om Klågerup som inte handlar om fälgar.

I Klågerup fann vi totalt 2 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Klågerup som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Skåne.
Annons: