Fälgar i Klippan

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Klippan - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Klippan. Om du befinner dig i eller i närheten av Klippan och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Klippan. Sammanlagt finns det 7 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Klippan.
Annons:

Fälgar i Klippan

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Klippan.

Börjessons Bil i Klippan
Österg. 28
264 34 Klippan


Bruksalléns Bilverkstad
Stackarpsv. 2
264 39 KLIPPAN


Stigs Autoshop
Storg. 64
264 32 Klippan


Mekonomen Din verkstad i Klippan AB
Storg. 92
264 31 KLIPPAN


APs Däckmontering
Krika 2206 B
264 92 Klippan


Klippans Vulkverkstad AB/Däckpartner
Fabriksv. 14
264 39 KLIPPAN


Euromaster
Storg. 90
264 31 KLIPPAN

Annons:

Begagnade fälgar i Klippan

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Klippan. För att ta reda på vilka däckföretag i Klippan som eventuellt säljer begagnade fälgar i Klippan rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Klippan

I Klippan fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Klippan.

Klippan är en tätort och centralort i Klippans kommun i Skåne län. I nordöstra delen av tätorten ligger kyrkbyn Vedby med Vedby kyrka. I Klippan ligger även S:t Petri kyrka. I Klippan finns en lång företagstradition med 1200 aktiva företag med en spridning från små enmansföretag till specialiserade branscher som transport, verkstad, livsmedel...

Yta: 500,12 hektar
Invånarantal: 8116, år 2010

Här kan du också läsa mer om Klippan om du vill veta mer om Klippan som inte handlar om fälgar.

I Klippan fann vi totalt 7 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Klippan som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Skåne.
Annons: