Fälgar i Kristianstad

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Kristianstad - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Kristianstad. Om du befinner dig i eller i närheten av Kristianstad och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Kristianstad. Sammanlagt finns det 8 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Kristianstad.
Annons:

Fälgar i Kristianstad

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Kristianstad.

Svenssons Bildemontering
Mosslundav. 64
291 91 KRISTIANSTAD


First Stop Kristianstad
Blekingev. 98 A
291 50 Kristianstad


AD Bildelar
Långebrog. 11
291 59 KRISTIANSTAD


DeGaVi Däck
Tegelbruksv. 13
291 36 Kristianstad


Däckpartner Kristianstad
Sjöhemsv. 2
291 54 Kristianstad


Däckteam
Estrids v. 13
291 65 Kristianstad


Toyota Center
Hedentorpsv. 14
291 62 KRISTIANSTAD


Autopulsen
Slättängsv. 99
291 62 KRISTIANSTAD

Annons:

Begagnade fälgar i Kristianstad

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Kristianstad. För att ta reda på vilka däckföretag i Kristianstad som eventuellt säljer begagnade fälgar i Kristianstad rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Kristianstad

I Kristianstad fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Kristianstad.

Kristianstad är en tätort som är centralort i Kristianstads kommun i Skåne län. Orten är Sveriges 30:e största tätort och Skånes fjärde största, med 35 711 invånare. Kristianstad är den svenska livsmedelsindustrins största centrum och över 3 500 personer är anställda inom livsmedelsindustrin...

Yta: 1 768,62 hektar
Invånarantal: 35711, år 2010

Här kan du också läsa mer om Kristianstad om du vill veta mer om Kristianstad som inte handlar om fälgar.

I Kristianstad fann vi totalt 8 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Kristianstad som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Skåne.
Annons: