Fälgar i Limhamn

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Limhamn - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Limhamn. Om du befinner dig i eller i närheten av Limhamn och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Limhamn. Sammanlagt finns det 6 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Limhamn.
Annons:

Fälgar i Limhamn

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Limhamn.

Nya Ringservice / Euromaster
Hyllie Kyrkov. 35
216 11 LIMHAMN


R M Bil & Motor AB
Ekonomig. 4
216 13 LIMHAMN


JR-Bil
Lillbackeg. 2
216 14 Limhamn


Däckcenter Autosport Limhamn AB/Däckpartner
Limhamnsv. 109 B
216 13 LIMHAMN


Däck & Fälj
Hyllie Kyrkov. 35
216 11 LIMHAMN


Bilservice Hkv AB
Krossverksg. 8
216 16 Limhamn

Annons:

Begagnade fälgar i Limhamn

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Limhamn. För att ta reda på vilka däckföretag i Limhamn som eventuellt säljer begagnade fälgar i Limhamn rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Limhamn

I Limhamn fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Limhamn.

Limhamn är en tidigare ort, senare en stadsdel i Malmö, numera ingående i stadsområde Väster i Malmö. Den tidigare cementtillverkningen och kalkbrytningen som en gång utgjorde grunden för Limhamns expansion är numera nedlagd. Limhamn nämns första gången 1522 (som Limnøhaffuen) och omnämns under 1500-talet i flera danska skrifter.

Yta: 102 hektar
Invånarantal: 5674, år 2010

Här kan du också läsa mer om Limhamn om du vill veta mer om Limhamn som inte handlar om fälgar.

I Limhamn fann vi totalt 6 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Limhamn som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Skåne.
Annons: