Fälgar i Ljungbyhed

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Ljungbyhed - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Ljungbyhed. Om du befinner dig i eller i närheten av Ljungbyhed och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Ljungbyhed. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Ljungbyhed.
Annons:

Fälgar i Ljungbyhed

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Ljungbyhed.

Bångdals Bilservice
Mörsarev. 6
264 51 Ljungbyhed

Annons:

Begagnade fälgar i Ljungbyhed

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Ljungbyhed. För att ta reda på vilka däckföretag i Ljungbyhed som eventuellt säljer begagnade fälgar i Ljungbyhed rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Ljungbyhed

I Ljungbyhed fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Ljungbyhed.

Ljungbyhed är en tätort i Klippans kommun i Skåne län. Ljungbyhed har länge präglats av sin karaktär som militär övningsplats. På senare år har dock den militära närvaron minskats. Det finns verksamhet på Ljungbyheds flygplats. Bland annat driver Trafikflyghögskolan, TFHS, trafikflygarutbildning för civil luftfart i Lunds universitets regi.

Yta: 296,89 hektar
Invånarantal: 2046, år 2010

Här kan du också läsa mer om Ljungbyhed om du vill veta mer om Ljungbyhed som inte handlar om fälgar.

I Ljungbyhed fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Ljungbyhed som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Skåne.
Annons: