Fälgar i Lomma

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Lomma - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Lomma. Om du befinner dig i eller i närheten av Lomma och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Lomma. Sammanlagt finns det 5 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Lomma.
Annons:

Fälgar i Lomma

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Lomma.

Lomma Bilverkstad, AB
Alnarpsv. 1
234 41 Lomma


Feldts Bilservice
Järng. 28
234 35 LOMMA


Däckteam
Industrig. 19
234 35 LOMMA


Däck-Mäster AB
Siriusg. 25
234 37 LOMMA


Carparts Tommy Nilsson AB
Domherrev. 4
234 32 Lomma

Annons:

Begagnade fälgar i Lomma

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Lomma. För att ta reda på vilka däckföretag i Lomma som eventuellt säljer begagnade fälgar i Lomma rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Lomma

I Lomma fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Lomma.

Lomma är en tätort i Skåne och centralort i Lomma kommun, Skåne län. Lomma som är lokaliserat vid kusten ligger strax väster om Lund och strax norr om Malmö. I Lomma finns Lomma kyrka och en långgrund sandstrand "Lomma beach" och marina. Sveriges lantbruksuniversitet Alnarp ligger i Alnarp mellan Lomma och Åkarp, nära Lommas sydöstra utkant.

Yta: 481,99 hektar
Invånarantal: 10837, år 2010

Här kan du också läsa mer om Lomma om du vill veta mer om Lomma som inte handlar om fälgar.

I Lomma fann vi totalt 5 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Lomma som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Skåne.
Annons: