Fälgar i Lönsboda

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Lönsboda - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Lönsboda. Om du befinner dig i eller i närheten av Lönsboda och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Lönsboda. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Lönsboda.
Annons:

Fälgar i Lönsboda

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Lönsboda.

Sais Däck o. Service
Tommahultsv. 10
280 70 LÖNSBODA

Annons:

Begagnade fälgar i Lönsboda

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Lönsboda. För att ta reda på vilka däckföretag i Lönsboda som eventuellt säljer begagnade fälgar i Lönsboda rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Lönsboda

I Lönsboda fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Lönsboda.

Lönsboda är en tätort i Osby kommun i Skåne län, belägen cirka 20 kilometer öster om centralorten Osby, och en viktig serviceort i den östra kommundelen. Ortnamnet finns dokumenterat från 1584 som Lønnsboe. Förleden är trädslaget lönn och efterleden bod i plural form.

Yta: 228,31 hektar
Invånarantal: 1903, år 2010

Här kan du också läsa mer om Lönsboda om du vill veta mer om Lönsboda som inte handlar om fälgar.

I Lönsboda fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Lönsboda som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Skåne.
Annons: