Fälgar i Munka-Ljungby

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Munka-Ljungby - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Munka-Ljungby. Om du befinner dig i eller i närheten av Munka-Ljungby och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Munka-Ljungby. Sammanlagt finns det 3 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Munka-Ljungby.
Annons:

Fälgar i Munka-Ljungby

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Munka-Ljungby.

Cewe Däck I Munka Ljungby AB
Mästareg. 6
266 32 MUNKA-LJUNGBY


Euromaster
Mästareg. 6
266 32 MUNKA-LJUNGBY


Bil & Skrot i Ängelholm
Mästaregatan 13
266 32 MUNKA-LJUNGBY

Annons:

Begagnade fälgar i Munka-Ljungby

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Munka-Ljungby. För att ta reda på vilka däckföretag i Munka-Ljungby som eventuellt säljer begagnade fälgar i Munka-Ljungby rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Munka-Ljungby

I Munka-Ljungby fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Munka-Ljungby.

Munka Ljungby är en tätort i Ängelholms kommun och kyrkby i Munka Ljungby socken i Skåne. I orten ligger bland annat Munka-Ljungby kyrka och Munka folkhögskola. Munka-Ljungby har många industrier, de flesta i den södra delen av orten.

Yta: 223,32 hektar
Invånarantal: 2840, år 2010

Här kan du också läsa mer om Munka-Ljungby om du vill veta mer om Munka-Ljungby som inte handlar om fälgar.

I Munka-Ljungby fann vi totalt 3 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Munka-Ljungby som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Skåne.
Annons: