Fälgar i Näsum

Annons:
Köp snygga och billiga fälgar i Näsum - här hittar du återförsäljare av både stålfälgar och aluminiumfälgar i Näsum. Om du befinner dig i eller i närheten av Näsum och behöver köpa nya fälgar kan du nedan ta del av en lista över alla däckföretag som säljer fälgar i Näsum. Sammanlagt finns det 1 olika däckfirmor som säljer stål- och lättmetallfälgar i Näsum.
Annons:

Fälgar i Näsum

Nedan finner du vår lista över företag som säljer stål- och aluminiumfälgar i Näsum.

Däck I Näsum
Widéns v. 8
295 74 NÄSUM

Annons:

Begagnade fälgar i Näsum

En del av däckfirmorna i listan ovan säljer ibland också begagnade fälgar i Näsum. För att ta reda på vilka däckföretag i Näsum som eventuellt säljer begagnade fälgar i Näsum rekommenderar vi att du ringer runt och frågar.

Fälgfakta om orten Näsum

I Näsum fanns det som bekant minst ett företag som säljer fälgar och nedan hittar du en del generell information om Näsum.

Näsum är en tätort i Bromölla kommun och kyrkby i Näsums socken i Skåne. Samhället är en av flera tätorter runt Ivösjön. I samhället ligger bland annat Näsums kyrka. Utanför Näsum finns Humletorkan, en kulturbyggnad som byggdes för att torka humle till öltillverkning.

Yta: 119,58 hektar
Invånarantal: 1117, år 2010

Här kan du också läsa mer om Näsum om du vill veta mer om Näsum som inte handlar om fälgar.

I Näsum fann vi totalt 1 olika företag inom fälgar att välja mellan. Skulle du inte hitta någon däckfirma som säljer fälgar i Näsum som du vill köpa rekommenderar vi att du letar efter andra företag i Skåne.
Annons: